Handspritstation Outdoor - Golvställ för utomhusbruk | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00
Handspritstation Outdoor
Produktvideo

Handspritstation Outdoor

2 295.00 kr

(2 869 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

 • Fraktklass: 1 - 199 kr
 • Fraktklass: 2 - 245 kr
 • Fraktklass: 3 - 349 kr
 • Fraktklass: 4 - 449 kr
 • Fraktklass: 5 - 595 kr
 • Fraktklass: 6 - 1190 kr
Töm val

Prissammanställning

  Produkt

  Tillval

  Totalt

  000

  Portabel handspritstation för utomhusbruk

  Handspritstation Outdoor är ett stabilt och portabelt golvställ som du enkelt kan flytta runt tack vare de monterade hjulen på golvställets bottenplatta. Till skillnad från andra handspritsstativ är handspritstation Outdoor ett mycket robust och stadigt stativ som är tillverkad av metall. Detta gör den betydligt tåligare för utomhusanvändning vilket gör att Handspritstation Outdoor klarar av de flesta väderförhållandena. Vid kraftigare vindar upp emot 12 m/sek rekommenderar vi dock alltid att du tar in ditt handspritsstativ.

  Handspritstation Outdoor är utrustad med en påfyllningsbar dispenser i plast och rymmer ca 1000 ml. Dispensen går att höja och sänka vilket gör det möjligt att sätta den i det läge som passar er bäst. För att undvika onödigt spill så levereras detta handspritsstativ med ett droppskydd. Droppskyddet monterar du under flaskan som gör att handspriten inte hamnar på golvet runt golvstativet.

  Att skyddsprodukter fått ta en betydligt större roll i vår vardag och verksamhet kan ingen ha missat. Skyddsprodukter som tillexempel en handspritstation hjälper din verksamhet att hålla nere eventuell smittspridning samtidigt som kunder kan få möjligheten att rengöra sina händer. Detta är en produkt som inte bara passar för de mest krävande situationerna utan fungerar lika bra för att hålla smittspridningen låg under hela året.

  Lägg till ett motiv till din handspritstation Outdoor

  Till handspritstation Outdoor kommer det inte med någon medföljande affisch eller motiv. Därför behöver du välja till en väderbeständig affisch innan du lägger till produkten i din varukorg. Den väderbeständiga affischen är tryckt på PVC av högsta kvalité och är ett mycket slitstarkt material som klarar av de hårdaste väderförhållanden utan att snåla på tryckets kvalité.

  Att tänka på när du skapar din affisch

  När du skapar en affisch i A3 format ska affischen vara i måtten 297x420mm i ett stående format. Om du har ett färgat motiv som går från kant till kant är det viktigt att tänk på att ha ett utfall på 5mm. Detta minskar risken för att det blir en vit liten glipa längst kanterna. Om din design innehåller bilder bör dessa ha en PPI/DPI på 300.

  Är du osäker eller behöver hjälp med din affisch kan vi hjälpa dig med detta. Lägg till produkten Hjälp med original och skicka in dina filer så hjälper vi dig med en affisch. Det går också bra att kontakta oss direkt via info@expofy.se.

  Du får både en fin färgåtergivning och ett skarpt motiv. Har du ingen egen design som du vill använda utan vill istället använda folkhälsomyndighetens grafiska manér kan du meddela i kassan vilket motiv du önskar.

  Följande PDF finns tillgängliga ifrån folkhälsomyndigheten (De finns tillgängliga på fler språk):

  Volymrabatter
  Antal:
  Volymrabatt:
  Specifikation

  Material golvställ

  Silverfärgad metall

  Bredd

  40 cm

  Höjd

  170 cm

  Djup

  40 cm

  Vikt

  26 kg

  Dispenser

  1000 ml

  Material droppskydd

  Metall och plexiglas

  Tryckyta affisch

  A3

  Designmallar

  Så här gör du

  1. Ladda ned designmallen (pdf)
  2. Följ instruktionerna i filen.
  3. Ladda upp ditt original till oss här: Ladda upp fil
  4. Vi granskar alla original och ordrar manuellt och återkommer direkt om vi är osäkra på något.

  Designhjälp (139 kr)

  Behöver du hjälp med ditt original kan du välja till designhjälp på produktvyn. Då hjälper vi dig med de grundläggande bitarna så som att placera en logotyp och välja färger. Behöver du ha mer avancerad designhjälp? Hör av dig till oss så löser vi självklart det också!

  Hämta designmall