Hyr eller köp skyltställningar från Expofy till ditt företag | Expofy
Över 300 olika expoprodukter
Leverans inom 7-10 arbetsdagar
Kundtjänst: 0771-75 35 00

Skyltställ och byggställning

Hos oss hittar du färdigpaketerade skyltställ och byggställningar för evenemang, nyproduktion och reklam. Välj det som passar dig bäst, hyra eller köp din skyltställning direkt. Inga krångligheter och tillgängligt i större delen av Sverige.

Hyr eller köp ditt skyltställ hos Expofy

Nu kan du beställa både skyltar och samtidigt se till att hyra eller köpa ett skyltställ hos oss. Processen är enkel och det enda du behöver göra är att bestämma dig för vilken typ av skyltställ du behöver samt vilka skyltar du vill använda dig av. Vårt skyltställ går tyvärr inte att beställa direkt på webben utan istället kan du fråga efter en offert under respektive produkt. Därefter kontaktar vi dig med ett pris inkluderat med frakt och montage.

En enkel helhetslösning

Varför ska du välja att hyra eller köpa ditt skyltställ hos oss? Jo, fördelen med att välja oss är att du slipper krångla med flera olika aktörer. Beställer du via oss sköter vi hela processen och ser till att dina skyltar trycks, ställningen fraktas till rätt plats och därefter monteras upp. Skulle något ändras på vägen eller om något händer har du direktkontakt med oss. Enklare än så blir det inte. Inget krångel och du kan lugnt luta dig tillbaka.


Skyltställ för evenemang

Att använda ett skyltställ för att promota ett evenemang är inte bara smart för att nå ut till en större publik. Det kan också ge en effektfull effekt med rätt budskap som är placerad på rätt plats. Fördelen med att välja ett skyltställ är att du får chans att kunna placera ditt budskap på nästan vilken plats som helt.

Väljer du att använda dig av vepor som skyltning kan du enkelt byta ut ditt budskap undertiden om det skulle bli inaktuellt. Se dock alltid till att du fått tillstånd att ställa ditt skyltställ där du tänkt dig.


Byggställningsvepa nya Hovås

Skyltställ för nyproduktion och bygg

Det absolut vanligaste användningsområdet för skyltställningar med skyltar är i byggbranschen och fastighetsbranschen. Med dessa stortavlor når du ut till en bred publik och gör att du enkelt kan göra reklam för en ny byggnad, lokal eller stadsdel.

Dessa skyltar används ofta för att både marknadsföra byggprojektet men även för att visa vilka aktörer som är med och bygger. Väljer du varianten med banderoller kan du byta ut ditt motiv oftare och vill du hålla dina skyltar enklare och hållbarare är det bättre att istället välja skyltar i plåt.


Skyltställ för reklam­­­

Skyltställ med skyltar funkar lika bra att använda som en enkel reklampelare. Om du väljer till banderoller som skyltning kan du enkelt byta ditt budskap vilket gör att din reklampelare kommer att kännas levande.

Vill du göra reklam för ett företag, butik eller köpcentrum kan det vara en bra idé, om möjligheten finns, att placera en skyltställning nära en avfart vid exempelvis en motorväg för att visa vad som finns om du svänger av. Väljer du en av de större byggställningarna kommer ingen missa att se ditt budskap.


XL Vepa på byggställning för GoCo Health Innovation City

Skapa en design till ditt skyltställ

När du ska ta fram en design till skyltarna på ditt skyltställ finns det olika sätt att göra det på. Det är dock helt beroende på vilken typ av skylt du väljer. Vid val av banderoller är det något enklare då du kan göra din fil i ett och samma stycke. Men om du istället väljer plåtskyltar kommer tryckytan på skyltställningen att delas upp i olika bitar. Varje plåtskylt är i 240×119 cm och därför blir det olika många skyltar beroende på vilken modell du väljer.

  • För Small behöver du 3 plåtskyltar per sida.
  • För Medium behöver du 5 plåtskyltar per sida.
  • För Large behöver du 10 plåtskyltar per sida.

Eftersom plåtskyltarnas totala yta delas upp i flera delar kan det vara bra att se över så att text och andra viktiga element inte kommer i skarvarna. För att göra det lättare har vi skapat en färdig tryckmall som du hittar under respektive produkt.

Exemple: skyltställning large med 10 st plåtskyltar

Vilken skylt ska jag välja till mitt skyltställ?

Vid val av skylt till skyltställ finns det två alternativ att välja mellan, banderoll och plåtskyltar. Båda har sina för- och nackdelar och passar för olika typer av behov. Letar du efter ett mer kostnadseffektivt alternativ rekommenderar vi att du väljer vepor då dessa håller ett betydligt lägre pris än plåtskyltar. Vepor är också enkla att byta ut om du skulle vilja ha ett nytt budskap. Plåtskyltar har däremot en mycket längre hållbarhet och kan sitta uppe flera år utan att ta någon skada. Något du bör satsa på om du vill ha en skylt som ska hålla i längden. Vepor däremot passar bättre för temporär skyltning.

Vepor

  • + Kostnadseffektiva med ett lågt pris
  • + Bra väl när du behöver en temporär skyltning
  • + Enkelt att byta ut budskapet efter en tid
  •  Kan ta skada och gå sönder när det blåser hårda vindar

Plåtskyltar

  • + En slitstark skylt som håller i längden
  • + Klarar att stå emot alla sorters väder
  •  Har ett högre pris

Vi hyr ut skyltställ till hela Sverige

När vi hyr ut våra skyltställ utgår vi från Göteborg (Partille) eller Stockholm (Upplands Väsby). För att räkna ut vad frakt med kranbil kostar för dig utgår vi från dessa platser och ser därefter vilken zon du befinner dig i. Det finns fyra stycken zoner med olika prisklasser. Huvudsakligen utgår vi endast från södra till mellersta Sverige men skulle du befinna dig utanför zonerna kan du kontakta oss så tar vi fram en offert för dig. Vi vill självklart finnas här för att hjälpa alla.

Nedan kan du se de zoner som vi levererar till. Priset som visas är endast för frakten och är exklusive kostnad för hyra och montage.

Zon 1 (1-6 mil): 3 800:- ex moms

Zon 2 (6-12 mil): 9 000:- ex moms

Zon 3 (12-25 mil): 23 000:- ex moms

Zon 4 (25-50 mil): 48 000:- ex moms