Folie & Dekor

Folie & Dekor

Från 250.00 kr / m²

(313 krinkl. moms)

Frakt tillkommer i kassan och är baserad på den dyraste fraktklassen av valda produkter. Endast en frakt per order.

  • Fraktklass: 1 - 169 kr
  • Fraktklass: 2 - 199 kr
  • Fraktklass: 3 - 249 kr
  • Fraktklass: 4 - 449 kr
  • Fraktklass: 5 - 650 kr
  • Fraktklass: 6 - 1500 kr
Artikelnr: 31045 Kategori:
000

Dekaler, Klistermärken eller hel dekor!

Vi gör självhäftande dekor, vägg- och fönsterdekaler efter dina önskemål när ditt företag vill att loggan, budskapet eller kanske ett tillfälligt erbjudande ska synas på skyltfönstret, på bilen, i butiken eller på väggen i konferensrummet.

Infärgad standard folie – En bra infärgad allround folie med bra vidhäftningsförmåga som fäster på det mesta. Perfekt för utskurna texter eller dekaler. 5 års garanti på materialet.
Printad Folie – Standard (Monomerisk) – En bra allround folie med vit bas för bästa tryck med bra vidhäfningsförmåga som fäster på det mesta. 5 års garanti på materialet.
Printad Folie – Lång livslängd (Polymerisk) – En bra genomskinlig fönster folie med bra vidhäfningsförmåga, perfekt för enkel eller dubbelsidiga dekaler. 5 års garanti på materialet.
Perforerad folie (one-way-vision) – Folie perforerad med massvis med små hål som gör att du kan ha en bild på utsidan fönstret men fortfarande kunna se ut genom rutan. Folien har grym bildåtergivning och är belagd med mörk baksida som gör att från insidan upplevs den endast som en solfilm. Väljer du till laminat som skyddar från smuts och vatten så får du en produkt med lång hållbarhet.
Laminat – En transparent skyddsfilm som läggs på folien som ett skyddande lager mot smuts, fukt eller repor.
Golvlaminat – En tjockare transparent skyddsfilm som läggs på folien som ett skyddande lager mot smuts, fukt eller repor, fungerar också som ett halkskydd.

Recensioner(0)

Det finns inga recensioner ännu.

SKRIV EN RECENSION

Var först med att recensera “Folie & Dekor”

Volymrabatter
Antal:
Volymrabatt:
Detaljer
Designmallar
Hämta designmall

Inga filer